allt klart, och jag har ett anständigt hem igen!!

nu är badrummet klart och det var skit bra. :) det är skönt när allt är klart och man har kastat allt som ska kastas och städat undan. det som inte är så bra är att inte skåpet ovanför handfatet kommer förens den 10:e juni. :S men vi klara oss nog. det är bara jobbigt att göra sig klar. jag har ju ingen plats att hänga upp en stor spegel nånstans så jag använder bara den inne på toan och nu när vi inte har någon så imorse när jag skulle med sandra till BM och lyssna på lill hjärtat i hennes mage så fick jag använda micro rutan som spegel det syntes lite dåligt men det funkade och det är ju huvudsaken. :) men det är ju bara håret som jag skulle fixa med sminket fick man ju ta en liten spegel. :)

på tal om den 10:e juni, då ska den minsta lill killen komma hit och sova. det ska bli jätte roligt och det kan jag tänka mig att nellie tycker också. :)


nä nu hörde jag att torktummlaren är klar så jag ska ta och vika tvätten i den och lägga den där den hör hemma i alla olika skåp. :)




night night.


tok ryck.!!

ja det är vell det minsta man kan säga vad jag fick igår kväll, kom på att jag skulle göra om hela badrummet...
så imorse åkte man och handlade färg efter att ha maskerat och hållt på igår kväll, har även vart och köpt nya hyllor och nytt badrumsskåp samt hängare och en massa annat.. det kommer att bli mysigt där inne.
mycket mycket bättre än vad det för, fysatan det tyckte jag inte alls om. :) men äntligen sker det saker.

ska börja baka inför nellies kalas måste jag göra, men tur som det är har sandra lovat att hjälpa mig.!! det är jag mycket tacksam för det är rätt jobbigt att göra allt själv.
men som vanligt har jag alltid tuuuuuusen bollar i luften och allt ska ske på en gång..
måste försöka att planera som tex det där med badrummet det hade varit tusen ggr bättre om jag hade gjort det nästa månad ist för när nellie fyller år. men när jag hade slitit ner allt så måstede man ju köpa färg...

äh tillbaka till målningen, ska snart göra lill snuttan klar för natten också ska ju upp på dagis imorgon. :)


södra och norra berget.

det är där jag, nellie, madde, mamma och david varit i helgen.. det var roligt speciellt på södra och se madde irreterad, haha jag tycker hon är så jävla rolig när hon är arg.
idag har man inte gjort så mycket varit till frissan och gjort slingor osv. det vart bra, ovant men bra. sen åkte man hem och tvättade, vi har ju äntligen en tvättmaskin igen (gammla dog) och slippa tvättstugan är 10000000 plus.
imorgon ska jag vara med cattis, hör och häpna, det var längesen men det ska bli roligt att träffa dig igen... du flyttar ju snart och allt, lika bra att ta vara på tiden. :) 
 


städning.

Vaknade klockan 6 i morse av världens sjukaste dröm. fy vågade knappt somna om igen. men lyckades efter 1 timme kanske, vilket var rätt onödigt för då skulle man ju upp med lilla nellie och i väg på dagis..
idag ville hon inte riktigt åka dit för att madde sov här inatt och när hon såg henne imorse ville hon vara hemma hon.. Men jag övertalade henne att det är kalas idag på dagis..
det är något 20 års jubileum som jag också ska dit på senare.. haha undra om man hittar några gammla kort på en själv sedan man gick där??

idag är det exakt 1 månad kvar tills nellie fyller 2. min stora lilla tjej..

nu måste jag verkligen gå och leta rätt på en alvedon eller något har skit ont i skallen, konstigt nog jag brukar aldrig ha det..



regn och sol.

har precis kommit hem med nellie från dagis, precis när jag öpnnade dörren in så började det att tok regna.. vilken tur man har i bland.
har hunnit att vara ner på posten och hämtat ut mina nya pumps, dom är gula lite annorlunda men snyggt i sommar.

igår satt vi och tittade på tvn på nellie när hon var liten, jag fattar inte hur stor hon har blivit. den tiden kommer aldrig igen, nu blir hon bara större och större. det är bra att man filmade mycket så man har kvar minnet iallafall.

jag är också jävligt irreterad på soc också, mamma har pratat med dom idag ang sanna, att dom inte gör nåt? jag fattar inte.. dom som får behandling är dom som redan är körd inte dom som det redan finns hopp för? 2 överdoser på 1 vecka det tycker dom inte är konstigt.. dom tycker inte heller att det är konstigt att det har hänt närmare 30 ggr på några månader?
jag tänker inte gå på hennes begravning bara för att dom är så jävla slapp och bara vill spara pengar. jag kan ju förstå också att det kostar mycket när en människa ska in på behandling, men dom kan ju inte vara så jävla rädd om pengarna när dom ger det till alla andra som kanske har drogat i 40 år. som tar ett återfall på en gång nästan.. nä jag tycker att dom borde ta och lyssna lite på familjerna, hade dom lyssnat från första början hade det inte gått så här långt.


nu ska jag ta och titta på nellie har vaknat nere i vagnen och hänga lite tvätt.



Sådär

Nu är Bloggen klar


















?

förut skrev jag blogg nästan varje dag, och nu har man aldrig något att skriva även fast det händer 1000 grejer här hemma med nellie i farten.. konstigt.

just nu sitter jag och tittar på andré när han spelar ps3 hur jävla tråkigt som helst, nellie ligger och sover hon snuttan. har också sätt vad vi ska köpa till hennes 2 års dag nästa månad. :D det blir förhoppningsvis en eljeep som hon kan brassa runt med.. den var dyr 3500 kr men det är helt klart värt det man ska passa på medans man bara har 1 barn då kan man skämma bort!!

ikväll har vi varit hon sebbe och lonkan och grilla, trevligt som tusan.. deras lill kille har blivit så stor jag tyckte hon nyss gungade runt med stor magen men det är snart 3 mån sen. helt sjukt. det är samma sak som nellie som fyller 2 i juni, jag tycker att det känns som det har gått 1 år men det har redan hunnit att gå 2 år..

det har hänt mycket sedan jag skrev sist, tanja flyttar upp den 1 juni. det tog henne 9 år att komma tillbaka men hon har alltid sakt att hon ska komma tillbaka och så vart det 9 år senare. det ska bli så kul att ha henne här igen..
och här om dan var jag med om en jätte rolig grej, var med sandra på ultraljud och titta på lill bebisen, det var så fint. jag kan säga att det var inte långt i från att tårarna skulle komma.. jag är ju nästan mer känslig en den som ligger där. :/ haha men jag har alltid varit det så man är ju van.

nu måste man gå och krypa ner i sängen ska upp på barnkalas imorgon, andrés brorsdotter fyller 4. haha jag frågade nellie vad vi skulle ge henne i present och hon tyckte att vi skulle ge bort farfar. det lät så rolgt när hon sa de. :) min lill prinsessa det finns inte ord för hur mycket man älskar sitt barn, hon är verkligen allt.


night night... 



















RSS 2.0