stan

idag har jag och nellie vart på stan och handlat en massa saker, fast bara till nellie..
eller de var vell en grej som jag köpte eftersom jag är choklad och frukt tokig så köpte jag två skålar där man smällter choklad i och doppar frukt, som jag och sandra troligtvis ska inviga på söndag.. :) de blir nice..

snart är vell min kära sambo hemma, han är på macken och köper dricka så jag ska städa ihop här innan han kommer. :)

byebye

söööööndag

hyffsat tråkigt med söndagar man har aldrig nåt att göra... i fredas var ja ut, fyllde ju 19 vilken skit ålder. det enda man firar är vell typ att det är 1 år kvar till 20? :) vart en ganska så lyckad kväll.
sen på lördan kom sandra och umgicks med mig tills för en timma sen, mysigt....


nellie, min underbara lilla stora tjej, mamma älskar dig sååååå otroligt mycke!

(nellie ca 2 månader)
image54


babysim

idag var första dagen på babysimmet och det gick skit bra, nellie älskar verkligen att bada... hon plaskar och slår. ja annars har man inte gjort så mycket idag..
att ta sig ut till matfors med bussen tar ju typ hela dagen, så man hinner ju typ ingenting..
haha nellie är så gullig hon sitter och säger PAPPA PAPPA och ibland MAMMA MAMMA men det är mest PAPPA PAPPA. :) hur gulligt som helst..
men jag pratar alltid om andré med nellie så det var vell därför pappa kom först. :) hur kul som helst...
nu sitter hon och är grinig för hon är trött men jag ska försöka ha lill tjejen vaken en stund till så att hon sover för natten sen...
 
och nu ringde nyss min kära kusin emelie som ska komma hit och umgås lite. trevlans..

jag har inge vettigt att skriva..

petter

ja nu sitter man och lyssnar på petter - logiskt faktiskt en jävligt bra låt. :) igår hade jag och sandra en mys kväll här hemma med morötter, gurka och dipp, hur gott som helst, vi surrade mycket på ett sånt sätt som bara vi kan för vi vet typ ALLT om varann, och om våra familjer.... jaaa ´det var mysigt, får se om hon skulle komma och klippa mig sen eller om vi tar det nån dag i veckan...

jag måste hitta på något, blir tokig... men vad ska man kunna göra då? nellie ligger och tar en liten power nap nu.. sen så ska vi vell försöka att hitta på något.. men det finns ju inget att göra. :/ drygt som f*n..!
annars har man inte gjort så mycket ihelgen man har bara tagit det lugnt hemma det är skönt de...
nellie kryper nästan nu, lägger man nåt framför henne så tar hon sig dit och hämtar den, sen sitter och riktigt bra själv.. :) min lilla stora tjej.
och nästa fredag ska hon sova borta för första gången hos mamma. :/ känns lite konstigt men det ska nog gå bra eftersom mamma har ju haft 4 st barn. :) det är vell bara jag som är fjantig..

näe nu måste jag ut och ta en cigg. :)

helg igen?

haha idag var jag till och med tvungen att fråga mamma vilken dag de var, märker inte ens av helgerna längre.. :P
ja så vad ska man göra ihelgen? ikväll blir det bara hemma framför tvn medans lill sessan sover, och imorgon skulle nog sandra komma hit, det ska bli kul....
även fast vi har vart i från varann hur länge som helst så känns de som 1 vecka typ, vilka minnen man har med denna sjukt tokiga människa.. från tills man var 11-12 tills nu..
jag kan bara säga en grej hoppas inte att nellie blir som vi var för då kommer jag och andré få det tufft. :)
jaja det händer inte så mycket i mitt liv förutom alla nya roliga saker nellie har för sig varje dag, igår käkade hon rån som en dåre. fick gå och plocka små blöta bitar över hela golvet efter hon hade somnat, även att hon nästan kröp igår en bit. :D
ibland går tiden för fort. :)


image53

en lååååååång dag

herregud vilken lång dag det har vart, var tvungen att gå upp vid sju-åtta tiden för att jag skulle på möte på arbetsförmedlingen, sen så åkte jag och nellie hem en snabbis så att hon fick äta lite sen åkte vi ner på västermalm och hälsade på, träffade min älskade basse (vicki) haha det var ett tag sen man träffade henne, vi har haft många roliga stunder i skolan :)
det var ett tag sen man var där, haha skulle inte vilja byta med dom. :P träffade också sandra, det var typ tusen år sen känns de som så vi åkte och tog en fika på stan sen så gick vi en sväng...
och helt plötsligt var kl fem och nellie skulle hem och käka middag. :S fattar inte hur tiden kan gå så segt ibland.

nu ligger snosan och sover jag ska vell snart krypa ner jag också, ska kika på någon bra film i sängen, det är alltid lättare när man ska sova själv utan andré att kolla på någon film så slipper man ligga och vrida och vända på sig. :)


gooooooooooo natt.


resa

japp nu är sommarens resa bokad, vi ska åka till marmaris i aug i 2 veckor. det ska bli så super, i övrigt har man inte gjort så mycket idag bara vart hemma och städat.. hatar söndagar dom går så jädra segt..
lill tjejen ligger och sover, det är så tomt när hon sover. hon har även fått en tand, det var ett tag sen men har glömt att skriva de... haha hur gulligt som helst.
imorgon ska jag på komvux och prata när jag ska börja plugga igen, troligtvis snart, eftersom jag har gjort klart så mycket om man jämför med dom som börjar nu.. så andré ska vara pappaledig. :)
de som är bra med komvux är att man ändå är hemma ganska mycket, och man går ju inte dit varje dag som i vanliga skolan. :)
ja det kommer att bli super.

sitter och försöker att klura ut hur man gör en egen stilmall men jag fattar inte ett skit. :S jag är lite efterbliven på sånt där.
nä nu ska jag ut och röka och kramas med kudden. :)

natti

lördag??

nu förtiden vet jag inte ens vilken dag de är.. jag trodde att det var fredag idag, helt sjukt..
ja vad gör man en lördags morgon/eftermiddag?? inget alls sitter hemma och slöar medans de blåser så mycket ute så man kan inte ens gå ut och röka, gud vad less jag är på en speciell människa.
hon bara ljuger, ljuger och ljuger. fattar inte ens hur hon orkar att leva med sig själv. men det var synd att det inte varade längre..

men men vad finns de att göra? man kan inte tvinga folk till saker man inte vill.....
idag ska jag vell inte göra så speciellt mycket vara hemma och tråka tror ja, en grej som jag undrar väldigt mycket är vart alla mina gammla kompisar ´har tagit vägen sen jag fick nellie?
haha jag tror att jag är samma människa fortfarande och att det skulle vara trevligt att umgås lite.. :)

näe nu måste jag ut i blåsten och ta en cigg..

image47

RSS 2.0