onsdag..

idag har mn inte gkort så mycket har vart hemma med nellie och tanja, gick en promand föut då är det den enda gången man har vart utanför dörren. :P ganska skönt. imorgon ska jag, nellie, tanja och mamma på stan jag måste leta efter några kläder man kan ha på sig på nellies dop. shit det är svårt.. nellie ligger och sover nu, hon har äntligen rutiner, hon går och lägger sig kl 20.00 på kvällarna och sover till 7-8 på morgonen. :) min lill tjej har börjat blive så stor så att hon har rutiner. tiden går så sjukt fort.. ibland lite för fort...

äh jag har inge intressant att skriva sen så ska man ju vara social med tanja medans hon är här. :)

/Natalie


lugn helg..

den här helgen har man inte gjort nåt annat än att degat med nellie och tanja och titt som tett kollade madde förbi, så det har vart en jävligt soft helg... jaa nu på lördag är det nellies dop vi var och träffade prästen idag och planerad lite, haha man vart lite kokt i huvet på att lyssna på henne, eftersom dopet betyder en sak för dom som inte är så kristen och en sak för dom som är det.. för jag kan inte allt det där som hon sa idag. :P hehe! men det blir nog bra.
jag och tanja har också vart och beställt tårterna förra veckan, det blir tårtor med nellie som framsida på tårtan.. tog i övrigt ett jätte fint kort på henne. :) ska ta kort och lägga ut efter helgen.
på löradag kväll ska vi ut på krogen också än så länge är det bara jag, tanja och sebbe som ska ut men det är bara att ringa och hänga på om nån är sugen?? ;D
näe nu ska jag dra mig och vara social.....

/Mamma Natalie ;P


höst.

fan det börjar att bli riktigt kallt ute :S nu är sommaren garanterat över. :/ ja vad har jag att skriva? inte ett skit mer än att jag ska snart ner på stan och hmta tanja som kommer med ståget kl 23:23 :D
so byebye


spruta.

japp idag har lilla nellie tagit en spruta i låret, jag var lite nervös och trodd eatt det skulle göra skit ont på henne och att hon skulle skrika, men icke sa nicke hon var lika glad som vanligt och skrattade :P haha hon är rolig hon.
en väldigt stark och glad tjej tyckte dom att vi hade.. shit nu väger hon lite över sex kilo lite annat än när vi var på bb 3070. :) jaja hon växer och blir stor mammas prinssesa.. ja vad ska man göra annars idag då? funderar att åka ner och framkalla lite kort från digital kameran nere på stan fick hem massa kort igår som jag hade beställt på extrafilm :) 140 bilder var av de 137 kort på nellie så det var inte så mycket andra kort.. :) men nu när jag ska framkalla ärdet festar kort :D sen man har vart ut och parta.
imorgon kommer tanja också :D längtar som fasen. näe nu ska jag kolla vidare sen ge nellie mat och åka ner till stan..

/natalie

hemma kväll. ;)

jao idag blir det en hemma kväll med mig och nellie bara, andré skulle för ovanlighetens skull dricka.. jag tror han drack sist när han fyllde år i maj eller nåt sånt så de var han ju värd. ja vad gör man just nu? sitter här brevid nellie som sitter i sin babysit brevid mig i soffan hon tycker inte om att ligga längre så hon får sitta i den i soffan man tar bara bort ryggkudden så blir de som pricken över i:et :) idag skickade vi i väg alla inbjudningskort till nellies dop så alla som förväntar sig att få ett håll utkik i brevlådan. ;) har även hittat en gudmor åt nellsan det blev min kära kusin emelie, då vet jag att hon har de bra om det skulle hända nåt.. men inte för att jag tror att det skulle hända nåt men ändå.. det är skit simpsons på tv verkligen ett värdelöst program, men nellie verkar att tycka de är bra. eller inte precis när jag skrev så började hon gnälla. :P och så vart de lite grin så nu ligger hon här i min famn med hennes favvo sak NAPPEN :D min gullunge.. pratade med tana igår det är vell inte min favorit sak att bara sitta och prata i telefon men med henne och sandra kan jag prata hur länge som helst.. vet inte varför de är så igår pratade ja me henne i 46 min men de kändes som 5 min. :P heelt sjukt... vad gör alla? tycker aldrig att de är nån som hör av sig, jo cattis är duktig på de men alla andra? jag kan faktiskt gå ut på stan eller ta en fika även fast jag har barn.. nä nu ska jag framkalla lite kort som finns på datorn.. höres. /natalie och nellie..

11 september.

idag har man vart med andré och nellie ute på ikea och shoppat lite annars så har man inte gjort så mycket mer.. rensat bort ogräs på framsidan har jag också gjort hur jävla tråkigt som helst, och jag som är allergisk mot gräs så nu sitter man och kliar sönder i både näsa och ögen. men men de måste ju bort. :P har nyss ätit kött, potatis och bea sås.. hahaha väldigt intressant va? läste också om de där barnet madeline som är försvunnen och dom tror att föräldrarna har av misstag råkat döda henne med en överdos av sömntab, blir så jävla arg varför ens ge sitt barn sån medicin? bara för att dom skulle ut själv utan barnen och dom lämnade även på hotell rummet själv. vilka jävla idioter snacka om att vissa borde inte ens få skaffa barn. tvångs sterilisering!!! jaja nog om de blir så jävla irreterad bara. :P snart måste man sätta igång och städa, hatar att städa så jävla tråkigt. imorgon får cattis sin hund valp så jävla söt hund måste jag säga, har även börjat att tänka på när man måste tänka på vad man säger annars tar nellie efter haha hur fan ska de gå? jag som svär i varannan menning tror ja.... äh det är långt tills hon är så stor så att hon tar efter. :) just nu så ligger lilla nellsan och sover i sin säng hon tar en liten power nap. :) skulle själv behöva en men jag har fan inte tid att sova.. undra hur de går för alla i skolan?? kanske ska åka och hälsa på dom nåt? tror nog att jag ska göra de i veckan eller så nästa vecka. då kan ju jag och tanja åka ner och hälsa på dom. :) alltså inte tanja i klassen utan kompisen i från stockholm :) i övrigt så sitter man och lyssnar på lars winnerbäck shit vad tråkigt jag har. :/ det är så lugnt när nellie sover så man fattar inte.
det vart nån kommentar om att gift sig på nellies dop, jag tycker att det är hur fint som helst när man gör de men jag vill ändå inte göra de.. jag vill ha en sån där klassik bröllopsdag och innan med möhippa och grejer :D nu vaknar nellsan så jag måste kila vidare till henne. :)

take care /natalie

falsk?

jag har verkligen suttit och retat mig på en viss person idag, varför ska man hålla på och tävla med nån annan? köpa samma saker i princip se likadan ut? :S fattar inte de. gör man de för att man har så jävla dåligt självförtroende eller för att man tycker att den andra ser bra ut och vill se likadan ut helt enkelt? tycker ialf att det är helt sjukt. sen så hur snyggt är de när man nästan alltid är med varann att ha samma kläder, samma skor, SAMMA SAMMA SAMMA?????? snälla skaffa dig en egen stil jag lovar dig att man mår bra mycket bättre än att försöka vara nån som man inte är. väx upp.!!! visst vad spelar de för nån roll om man har några tröjor, en jacka eller npt likadant men va fan allt nästan? äh skit i dom orka lägga ner nå mer energi. ja vad har man gjort annars sen man uppdaterade här sist? jo en hel del bland annat firade vi cattis i fredas en ganska så lyckad kväll men det var ju verkligen en skit helg att gå ut på.. nästan mitt i månaden. äh får gå ut nån annan gång funderar den 29:e sep. btw en kompis kommer hit från sthlm och hälsar på den 19:e sep ska bli riktigt kul.. jaja nu har jag inget att skriva mer.

Nellie är 3 mån nu på fredag, tiden har gått så fort. :) mamma älskar dig hjärtat.

/Natalie

uppdatering kl 23:21

Shit vad många det är som gifter sig, tycker faktiskt att det är ganska kul. skulle inte precis säga nej själv.. haha, många säger att man är för ung men äh skit i de. kan förstå dom som kanske bara har vart tillsammans ett år, då kanske det är lite tidigt att gifta sig... men som mig och andré som har vart tillsammans i 4  år nästa månad den 15:e oktober. :) då kanske de inte är fel? hehe kanske ska ta ett snack med andré eller vad tycker ni? jaja tillbaka till verkligheten sitter och väntar på andré ska komma hem han kommer nog vilken minut som helst, och lill hjärtat mitt ligger här brevid mig och sover som en stock hon ska snart döpas också, den 29:e september. :) lill tjejen!! hon ska ha andrés dop klänning som han hade när han var liten den är jätte fin. fast vi måste ut och köpa nytt band till den för hon kan ju inte ha ljust blått. :P har sett ett jätte fint på barnenshus ett vinrött tror att det ska bli de. :) sitter och funderar när de var pappa skulle komma hem men jag minns inte tror att de är nästa vecka? :/ kommer inte ihåg.. saknar han lite man träffar han så lite nu för tiden tycker ja, han är i kanada men det ska bli skönt när han kommer hem. :D nästa månad ska vi våran lilla familj, jag, andré och nellie på nån liten "mini" semester men vart vet vi inte än, det ska bli skönt att komma från sundsvall ett tag så man får längta hem lite.... sitter också och fundera vad  man ska käka imorgon. haha tycker att det är skit svårt att komma på varje dag vad man ska äta. så är de några som har något förslag så kan dom ju skicka maträtt och recept. ;) fan vad tråkigt jag har, sitter här och lyssnar på depp musik. och har almänt tråkigt..  äh ska kolla efter några dop tips på internet nu hittade igår hur man viker små bebiströjor av servetter :D

byebye /natalie

RSS 2.0