kanon väder!! (Y)

Idag har det varit riktigt bra väder, skönt som tusan, idag har man inte gjort så mycket var ner på stan med emma förut.. trevlig tjej det dära. :D
imorgon ska man börja dagen med att städa sen tänkte jag och petra ( min nya granne som jag har känt ett tag ) gå ut och gå med små tjejerna våra, hoppas bara att det är bra väder imorgon också.
längtar så mycket till nästa helg då ska jag nämligen på ett till sexparty i matfors hos natalie med bland annat sandra, ska sitta där och små dricka och titta på grejerna och sedan blir det krogen ialf för mig och sandra.. :D
hoppas bara att peter (hennes pojkvän) kan köra så vi slipper bussen, för det är ju trottsallt i matfors. :) det ska bli väldigt roligt det var ett tag sedan jag var ut med sandra, vi har börjat att umgås igen, riktigt härligt...

medans jag är ute och parta på så ska mamma sitta här hemma och passa nellie så hon sover säkert kvar här eftersom david också ska vara här så då blir det att man flyttar över nellies spjälsäng in till hennes rum så kan hon sova där inne med mamma på fall att mamma inte orkar vänta på tills jag kommer hem.. :)

nä nu ska jag fortsätta prata med emelie och sen kanske sova..? man har ju inget annat för sig..

natti natti

plugg

håller på att plugga förfullt, det känns inte som om att jag gör något annat än att plugga.. men det är nog värt det sen, just nu sitter man och pratar lite med ewa på msn och har allmänt tråkigt och röksugen som tusan men man vill inte gå ut så ofta i det här kalla vinter vädret den 10 APRIL!!
just ja, är det någon som vet någon bra film man kan se? måste ladda med lite film till lördan då när sandra ska komma hit, käka massa morötter och gurka med dipp.. mumma. :)
ska bli skönt att få snacka lite skit med någon och bara ta det lugnt. <3
imorgon ska jag ner på stan kl ett och träffa emma, vi ska in på körskolan, tack så mycket gumman. :)

beställde även en massa skor och kläder till mig och nellie nyss. det är så jävla skönt att byta upp garderoben lite titt som tett..
nä nu kan jag inte hålla mig längre ska ut och ta en cigg och ringa till min älskade andré.

snö??

hur kan det snöa nu när jag vill att det ska bli sommar? tänk om allt kunde bli som man ville.. jaja så vad har man gjort idag? inte så mycket vart hemma och städat, och busat med nellie som är jätte snorig, hennes tredje tand på väg.. :)
hon har blivit så stor min lilla tjej.. imorgon måste jag upp till komvux, ska börja plugga i aug.. men jag måste bara kolla så att det går, man kan börja hösten det år man fyller 20 och jag fyller precis efter de.. haha mycket komplicerat men jag tror att det går har för mig att dom har sakt det förut..
det ska faktiskt bli skönt att plugga igen, tror även att jag kommer att ångra mig att jag sa det där när jag går i skolan.. på måndag ska vi på babysim och ta kort både under och över vattnet det är en fotograf som kommer dit det ska bli skit kul... :D:D
näe nu ska jag snoka vidare..

sjukhuset

snart ska jag till bussen upp mot sjukhuset, och nervös är jag som faaaaaaan!!  :/ som sakt har ju jag fått en knöl underkäkbenet inne i halsen som inte syns utan på som dom ska sticka hål i idag.. för att ta prover och kolla vad det är för något, för dom vet inte vad det är för nått eftersom det visade inget på blodproverna... huaa hemskt, jag har inga problem när dom sticker mig i armen men i halsen.. fyfan..

i helgen har jag bara tagit det lugnt, tanja och david har ju varit här, det är tomt här hemma nu när dom har åkt hem, sen har jag kännt på hennes bebismage.. :D oh vad gulligt.
när jag kännde bebisen så vart han lite sur när jag var där och peta så han sparkade i från sen kände jag antingen ett ben eller en arm och när jag tryckte lite där så tog han bort på en gång.. skit söt.. :D


stan, stan, stan

idag har jag och nellsan vart på stan, gick runt och kickade lite sen kom viktoria och josse också, så vi gick och tog en fika och pratade om sommaren och resor..
shit vad jag längtar till sommaren och värmen, dom pratade även om studentklänningar och skor, då vart jag jävligt glad att jag inte har det där problemet, skulle vara jätte kul att ta studenten men en bebis är så mycket bättre så det inte ens finns ord att beskriva. :)
sitter och väntar på tanja och david nu, jag är såå trött så att mina ögon går i kors.. men nu fick jag ett meddelande att dom var i sundsvall... :D ska bli jätte kul att se hennes lilla bebis mage där lilla devin ligger.. hua... :)
det är skit roligt att den närmsta vännen till mig tror ja, som ska få barn, men det finns ju en grej som inte är så bra att hon bor i stockholm då kommer vi ändå inte kunna hänga runt med varann när vi vill. :) men man får göra det bästa av situationen. :D
återigen på stan så finns det INGA kläder att köpa, eller jo till nellie hittar man hur mycket som helst, men man hittar inget åt sig själv, efter att jag hade gått runt på stan i ca 4 timmar eller något så hittade jag endast 1 tröja och underkläder, men till nellie hittar jag hur mycket som helst... :D

nä nu ska jag gå ut och röka och in vänta min underbara vän tanja. :D

btw, tanjas bebis mage:D


städ + sandra dag

idag vaknade man glad som aldrig förr, skit kul.. har ju haft lite problem med humöret mitt ibland, men medicinen hjälper så jag är SKIT GLAD! :D det är kul när andré märker skillnad, för det är ju han mitt humör har gått ut över.
men även mamma och pappa, så det är skönt nu.. inge bråk och inga humörsvängningar!! ;)

sen så var det dax att stor städa så andré och nellie var ute och gick till norra sen hem till min mamma och hälsade på medans jag slet som ett djur här hemma.. idag vart det en absolut riktig stor städning alla lister nästan oh det var jobbigt men jävligt skönt när det är klart..
sen kom min käraste vän, som är den enda förutom viktoria som hör av sig av mina kompisar.. vart har alla tagit vägen? men det var roligt att hon kom med pojkvännen sin som jag aldrig hade träffat men han verkade vara en trevlig kille! :)
planderar också att vi ska ut den 25:e, först på ännu ett sexparty sen krogen.. :D vi kommer ha super kul gumman men när har vi inte det? ;P

gick in på bankens sida sen och jag var så glad när jag hade fått in pengar, trodde inte att vi hade så mycket kvar att leva på... :D skit bra.. sen har vi ju våran lill prinsessa som reser sig överallt, ropar på kaka, ropar på mamma och pappa, hon sa även hej igår till sandra... :D

nej nu ska jag ut och ta ett bloss och ringa till sandra! :)

go natt!!


RSS 2.0