redan fredag

ja då var det helg igen då, fattar inte vart alla veckor tar vägen? idag har jag inte gjort så mycket steg upp i vanlig ordning kl 06 för att åka till dagis och på skolan, efter skolan åkte jag hem och sedan dess har jag bara legat och degat på soffan. ibland så är det rätt härligt att ladda sig innan man hämtar lill prinsessan med sitt fina tre års humör.

det är skönt att slippa tänka på mat idag också jag, nellie, pappa och ingela åker ner ikväll och käkar kina mat på stan, och imorgon ska nellie sova borta för tredje gången.
jag har varit så fjantig att lämna bort henne, det har lixom aldrig funnits någon andledning men imorgon ska hon få sova hos sin älskade morfar som hon tycker så mycket om.
hoppas att det går bra och att hon inte börjar gråta osv för då tycker jag att det blir riktigt jobbigt men hon är ju så stor nu så att det är ju bara nyttigt att få vara i från mamma och pappa i ett dygn.
bara hon vill så får hon säkert roligt men hon är ju lite bestämd och vill hon inte så går det ABSOLUT inte att få henne till att göra de.
men som sandra brukar säga: hon är ju född i tvillingarnas tecken så det kanske finns en poäng?



imorgon ska jag och andré ut på egna äventyr, det är lite hemligt så jag får berätta mer om det på söndag eller måndag.


nu ska jag åka på kiosken och köpa cigaretter sedan vidare till dagis och hämta tjejen. :)

- - - - - -

Oavsett vad du ger en kvinna, ger hon dig något bättre tillbaka. Ge henne en spermie - hon ger dig ett barn. Ge henne ett recept - du får en måltid. Ge henne ett hus - hon ger dig ett hem. Ge henne ett leende - hon ger dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt du ger. SÅ...om du ger henne... SKIT - förvänta ett ton tillbaka!!!


--
har precis kommit hem i från skolan har haft matte lektion hela morgonen, tänkte åka hem och plugga till provet i svenskan imorgon men som vanligt så hamnade man framför datorn.
jag brukar inte vara så här men jag tror att det är för att jag är inte ett dugg intresserad av varken antiken eller medeltiden, efter dom här proven har vi språksociologi och jag ber till gud att de är mer intressant..
äh nu måste jag ta mig i kragen, hämta en bulla och sätta mig med boken framför ansiktet.


onsdag

steg upp kl 06 i morse för att göra mig och nellie i ordning för dagis och skola, på skolan hade jag lindrande vård idag och fan vad hemsk vissa sjukdomar kan vara och det måste vara väldigt frustrerande att få en diagnos som man vet att det går bara åt ett håll och man blir bara sämre och sämre. usch.

annars har jag inte gjort så mycket idag varit förbi pappa en sväng på studion (sundsvalls tattoo studio) och se vad han gjorde men det var ju fullt upp där som vanligt. :)

jag satt och läste förut om lilla flickan meya i från sundsvall som fick fel behandling eller fel behandling hon fick ingen behandling alls trots att hon hade andnöd. vad fan är detta för sjukhus? trots att jag också jobbar på sjukhuset men jag tror att det kan behövas byta ut personal.
byta ut mot yngre ist för dom här äldre som har jobbat i 40 år på samma ställe och är så pissigt le att jobba och de tror att det kan allt.
antingen är det deras sätt eller inget, och det gäller att man också kan säga ifrån som ny i personalen där uppe för vissa är fan inte klok i huvudet.
man ska känna sig säker när man åker till en akutmott, jag menar hur lång tid hade det tagit att ge den där lilla flickan medicin att andas in eller något annat?
det går ju på 3 minuter.
jag hoppas ialf att dom som jobbade det där passet tar sig en riktig funderare och kanske byter jobb för när man börjar att slarva när det är levande människor man jobbar med så kan det bli väldigt farligt!!!

nu ska vi snart packa in oss i bilen och åka till pappa och käka. :)





paus?

har tagit en låååååång paus i mitt bloggande.. vettefan vad som hände för när jag var gravid så skrev jag mest hela tiden men nu gör jag inte de längre.
kanske man hade mer tid då när man bara gick hemma?
det har hänt så mycket sen sist, nellie har börjat på dansskola, jag och madde har varit på ozzy, semester, tok, party, gått ut utbildningen på komvux, jobbat på sunddsvalls sjukhus hela sommaren.

ja det är väl lite som har hänt, snart åker jag och min kära vän veronica till stockholm också fast bara över dagen. ska ner och fixa en grej i gamla stan. :)
det ska bli roligt att åka med tjejen på en liten roadtripp. :D

nä nu ska jag åka och klippa håret och plugga lite. 

hug..

RSS 2.0