trött

det är bara förnamnnet på vad jag är nu, hur slut som helst den känns som om att jag inte har fått sovit på en vecka fast jag fick sova till kl halv tolv idag. men men det vart vell för mycket. idag har man inte gjort så mycket bara vart hemma med mina två godingar andré och nellie och senare på kvällen åkte vi till pappa som hade en års fest på hans motorcykel klubb och kom hem vid kl tio har aldrig sett nellie så trött som hon har vart denna kväll och ändå har hon inte gnällt eller gråtit. :D en riktigt duktig tjej mamma har.. nu sitter man här uppe själv och har skit tråkigt ska vell gå ut och röka och sen krypa ner i sängen och kramas med kudden, me like me like. :D ska också lägga ut lite nya bilder på nellie, btw så har jag ätit min första lussebulle idag, jag älskar verkligen dom..
jag älskar verkligen mitt liv som det är just nu, bor i en fin trea i radhus område, en underbar dotter som jag älskar över allt annat, och en fantastik pojkvän. kan det bli bättre?
äh nu måste jag krypa ner i sängen, natti natti.



shopping..

är det absolut bästa som finns, kom hem i från stockholm i onsdas hade det ganska trevligt där, gjorde inget annat än att shoppade eftersom man hade med sig nellie och hon lägger sig ju och sover vid sju-åtta tiden.. men det var skönt att komma bort ett tag... igår gick jag först och köpte lite saker på stan smink från make up store, ny väska, plånka och lite saker till nellie, senare träffade man cattis och vi gjorde inte så mycket satt hemma hos mig och beställde mat och bara softade :) det är skönt att umgås med henne, en tjej som man kan berätta allt för och man vet att det stannar hos henne. en riktigt bra vän som står mig väldigt nära, jag tror att det är bara hon som gör det som står mig så nära, dom flesta i sundsvall är ju så jävla falska så man inte kan umgås med hälften av dom.. och nu sitter man här och har det tråkigt kollar på miffo som går på ettan, inte för att man har sett den men det är ju bara skit på tvn. fast det ska bli spännande att se vilken det är som åker ut i idol om en kvart. :) andré kommer även hem snart han har vart på en liten mini semester vecka själv med en kompis, fast dom har gjort grejer som inte jag tycker om fiskat och sånt.. jag är inte mycket till friluftsmänniska. btw så ska det bli skönt att träffa han och gosa med han i sängen. :)
äh nu ska jag kolla runt lite och gå ut och ta en cigg..
image29

stockholm

imorgon kl 18.10 går flyget mot stockholm, jag, nellie och madde ska ner och bara ta det lugnt och shoppa gärnet :D härligt de. så denna kväll består bara av att packa och städa tur att nellie sover på kvällarna annars skulle men aldrig hinna.. andré han får stanna hemma han eftersom han ska på kurs hela veckan. :) näe ni nu måste jag fortsätta. :)

jag hatar dig.

jag hatar dig så grymt mycket för att du sårar den människan som står mig väldigt nära som har en stor plats i mitt hjärta, hur i hela helvete kan du göra så här emot henne?
du gnäller på andra, men du är INTE ett dugg bättre, nu kan jag verkligen förstå att det är INGEN som tycker om dig i sundsvall att alla snackar skit om dig.. fyfan man gör bara inte så som du gör. det enda jag kan lova dig är att en dag kommer du att ångra dig, att du kommer att mista en sån underbar människa pga ditt beteende.. du kommer att få tillbaka en dag 1000000000 ggr värre det kan jag lova dig din lilla råttjävel.

tur att man har nellie så kan man bara gå in och kolla på henne när hon sover så blir man på lite bättre humör, och man kan prata med henne lite och vara HELT säker på att hon inte säger nåt till nån. :)
jag älskar henne över hela mitt hjärta.


4 år. :)

idag har jag och andré vart tillsammans i 4 år, vem kunde ha trott de? satt och tänkte i duschen att det redan har gått 4 år sen andré inte visste jag var och jag visste inte vem han var för den delen heller, en kväll när han var med en kille i från sundsvall som var typ helt besatt av sandra.k också ringde dom och tjata på att vi skulle komma ner till stan, vi åkte och det var då jag träffade kärleken i mitt liv. :D jag var 14 och han 16, och nu är jag 18 och han 20.. helt sjukt. ;) men älskar han gör jag ialf, han har även gett men den underbaraste dottern i hela världen..

snö..

ja idag kom första snön, tycker att det är riktigt mysigt med snö. synd bara att det inte kom mer. :) idag har jag vart med petra och lilla tyra på stan, käkat på donken och kollat runt, träffade vicki ett tag och hon följde också med en stund, annars har man inte gjort så mycket mer intressant.. imorgon är det föräldra träff kl 10 får se om vi går dit eller inte.. :)

äh nu måste jag gå in och sova eftersom man ska upp med lilla sessan som vicki säger imorgon.!!
natti natti.

seg dag.

sitter hemma nu och väntar på att nellsan ska vakna, tänkte gå ut och gå med henne en sväng i det kalla gråa vädret.. men det är något med höst som gör att det blir mysigt.. shit, nu måste man börja köpa julklappar tänkte börja nu till veckan. :) det är kul att köpa när man väl har kommit på vad man ska köpa..
på torsdag ska jag och nellie ner och träffa tyra och petra på stan och ta en fika så man får se hennes lilla. :) får se om ewa och tuva skulle följa med också.. blir trevligt. :)

näe nu ska jag kolla vidare..

ja nu sitter jag och kollar på resor vi ska åka till rohodos 2008, vill att nellie ska bli lite större så vi ska vell åka i juli hade vi tänkt, ska bli hur skönt som helst hoppas att tiden går snabbt, ja i övrigt sitter jag och pratar med mamma på msn och har tråkigt. japp ewa och tuva skulle med och fika på torsdag det ska bli kul.. när alla går i skolan så har man inte så mycket att göra på dagarna.. jaja nu ska jag ut och röka sen vet jag inte vad jag ska hitta på. :)

kramimage25

vilken jävla morgon..

idag vaknade man och var på så där ganska bra humör tills allt satt igång, tjaffas med allt och alla eller man kanske ska säga att det är tjaffas mellan alla.. för engångskull är inte jag inblandad i de. :) så det är ju skönt. det enda tjaffset jag har haft idag är lite med andré. och lill älsklingen har nyss somnat, man vet aldrig vad man ska göra när hon sover?? kanske ska städa, tvättar håller jag på med så då kan man ju lika gärna städa. :) väldigt intressant eller hur?

barnenshus och birstacity..

japp det är vad man har gjort idag, var med sandra och nellie där. annars har man inte gjort så mycket kom hem kl sju och då gick man och la sig med henne för natten så hon ligger och sussar nu, det är så tyst och tråkigt när hon sover. :( ja nu har jag inte så mycket mer att skriva. :)
/Natalie

image24

kort.

i lördas var nellies dop, det var så fint och hon var så snäll sa inte ett ljud nästan under hela tiden, den enda hon gjorde var att skratta åt prästen. :D haha hon är bra gullig hon...
och tack alla för alla presenter, vi hade bra tur det var över 60 pers som kom och vi fick bara olika saker så man slapp byta och hålla på :)
och senare på lördas kvällen var man ut på krogen, fast vi hade det inte så kul :/ så nu kommer det att gå ett par veckor innan jag går ut igen. :)
 nu kommer också kortet på nellie tatueringen som ni ville se. :)



RSS 2.0