morgon med massa grin..

vet inte riktigt vad det har varit med nellie idag på morgonen. :S hon är jätte grinig man blir så förvånad eftersom  hon nästan aldrig gråter... men men alla har vell dåliga dagar? till och med bebisar tydligen. :P jaa idag ska jag försöka komma ut  till babyproffsen och barnenshus och kolla på en vagn, vi ska köpa en ny.. är det nån som vet nån snygg vagn så kan ni vell skicka en kommentar? :)
man får passa på att säga grattis till camilla på 18:års dagen och hoppas att du får en bra dag, samt en bra kväll ute på krogen. :) och det är några som vill att jag ska lägga upp kort på nellie tatueringen, det kommer vilken dag som helst..! äh får se om jag uppdaterar senare jag måste gå och ta hand om min lilla grin tjej. :D

kl: 21:20 och nellie sover som en stock, det har tagit musten hur henne att vara så här ledsen idag, verkligen inte hennes dag idag... men nu fram i mot kvällen har hon skrattat och hållt på så nu är hon den gammla nellie igen. sköööööööööööööönt. jag hittade en vagn idag ialf på barnenshus om vi åkte ut och köpte så nu har hon en ny räser :D jaaaa vad händer övriga kvällen då? inte ett smack bara vara hemma, kolla på tv och bara finnas. har även passat på att städa nu när nellie har sovit man hinner verkligen inte med mycket när hon har sina dagar. tycker verkligen synd om dom som har kolik barn :/ fyfan.... nu ska jag gå ut och ta mig en cigg, prata lite i luren sen kolla på tv.

har inget att göra och kollan är 01:25, tänkte att man kanske kan komma på nåt intressant att  skriva här. fast om jag kommer på nåt de är ju en annan sak? :P sitter och väntar på att andré ska komma hem och jag tyckte jag hörde han utanför? japp jag hade rätt.. :D neltlie ligger och sover fast hon har vart vaken till och från hon sover väldigt oroligt. :/  äh nu behöver jag inte sitta här och tråka nu har man ialf nån att umgås med. :)

/Natalie, Nellie och André :D


fin fint. :)

idag harman tatuerat sig och fixat naglarna. vart huuur bra som helst. skrev nellie på handleden, jag och andré gjorde en likadan på lika arm. :) sen kvart i fem var jag och sandra ner på nagelkliniken de vart också bra... och nu sitter man här kl tio över två och fryser som en dåre. bara man inte blir sjuk.. :/ nellie ligger här brevid mig i soffan och sover, hon sover riktigt oroligt. :S vet inte riktigt vart det är problem. hon vaknar och gråter och gör hon inte de så vaknar och och kollar och ligger och sparkar.
ajaa det är vell lite problem med magen, kom hem från mamma för ca 2 timmar sen och jag bara tvär slocknade på soffan och vaknade nu för att andré ringde. har vart trött hela dan. :S aa men som ni kanske märker så har jag inte så mycket att skriva mer än att jag älskar min underbara dotter och min underbara sambo. :)<3

/Natalie och en sovande Nellie

en dag på stan.

idag har jag, sandra och lill tjejen vart på stan nästan hela dan, åkte ner och klippte håret imorse, eller morse och morse kl var runt ett. :P hehe. sen åkte jag hem och hämtade nellie som var hemma med andré, stack till mamma och lämnade en sak sen vidare till stan igen. :) hittade en plattång (inte alls illa köp), en puma dress till lillan och massa andra små saker. imorgon är det också fullt upp hela dan, jag och andré ska tatuera oss imorgon jags ka skriva nellie på handleden, sen så ska andré också skriva nellie men jag vet inte riktigt vart det vet inte han heller får se imorgon. :) och sen vidare till nagelkliniken ocg fixa naglarna sandra ska följa med medans nellie är hemma med sin älskade pappa, sen på torsdag är det sandras tur att fixa sina naglar :)

jaja har jag nåt mer intressant att skriva? jooooo just ja det har jag. jag var ut för frösta gången i lördas andré var hemma med nellie han. hade så jääääääääääävla kul jag avr ut med en kompis från sthlm och hennes kille, sen träffade man ju en massa folk. snappsade och drack öl och drinkar. det var mycket länge sen jag hade så där kul.  kom hem kl 05.00 på morgonen. haha mådde inte så bra dan efter men det var helt klart värt de.. nästa utgångsdatum är den 7:e september ska fira lilla cattis gumman som blir 18 såååå jag hoppas att alla som läser de här går ut den 7:e :D näe du nu ska jag ut och ta en cigg, sen plocka ihop oc vänta på älsklingen. :)

natti /Natalie och Nellie. :)


myskväll ensamma

japp, ikväll har jag och nellie haft myskväll hemma bara hon och jag :) för hennes pappa är ute och festar.. vi har tvättat kläder, plockat ihop och gjort handavtryck och fotavtryck :) vart jätte fint...
tidigare idag har jag, andré, sanna och nellie vart på ikea och shoppat lite, fast det mesta vart till nellie på barnenshus. :) btw en kompis är här från sthlm och hälsar på, så imorgon ska jag, tanja och hennes pojkvän david ut på krogen, för förstå gången sen jag vart gravid :D:D ska bli huuuuuuuur kul som helst.
pratade också med emelie min kusin förut och hon skulle till hennes brosa och dricka imorgon sen så skulle dom förhoppningsvis ut så då ska vi träffa hon också. :) shit jag längtar tills imorgon. andré ska ha nellie helt själv i flera timmar för första gången, och jag är faktiskt inte en dugg nervös han är ju så duktig med sin lilla tjej.. fast på dagen imorgon ska vi på selånger, och kolla lite i stånd och bara umgås. jaa åter till kompisen från sthlm det var ca 4 år sen hon var i sundsvall och  hälsade på, hon har bott här förut så jag har känt henne sen jag var liten. ska bli kul att träffa henne igen. :) snart ska mamma och hennes kompis helene komma hit och dricka ett glas vin och hålla mig sällskap.. jag har verkligen blivit en nattuggla, lägger mig aldrig innan kl 2 på natten.  jaja som ni ser så har jag inget intressant att skriva, så jag ska hitta på nåt annat. :)

go natt / natalie och nellie..


fjant!

ja idag vaknade man elva med att lilla prinsessan ville ha mat sen var de bara att göra sig ordning och åka ner på familjerätten och skriva faderskap papper. tommy (andrés pappa) kom och hämtade oss, vi åkte runt och letade nere i stan men hittade de inte så vi gick in på kommunen och frågade efter som de låg i närheten ja då sa fet kärringen där inne att det var en ingång runt hörnet. ja så vi gick runt hörnet utan en ingång. :/ så vi gick in igen och frågade en annan tjej som jobbade där inne och hon förklarade riktigt bra om man jämnför med den andra tanten där inne, det visdae sig att det var i ett annat hus och man måste gå över en park. men efetr många om och men så hittade vi dit, fick prata enskilt dom frågade om man har haft sex med nån annan under en viss period och om andré har sakt att han är osäker på om han är pappa. vilket han inte hade gjort och jag hade definitvt inte haft sex men nån annan under den tiden.  men det gick bra  ialf skerv också att vi ville ha gemensam vårdnad.. jaja nog om de.
nu sitter jag och väntar på att sanna och hanna ska komma hit, hanna har med sig sin son haha vilde bill som jag kallar han. han är riktigt vild lyfter gå stolen över mattor och hinder, har aldrig sett nått barn gjort så. han är stört skön. :)

nu ligger nellie och är vild hon också med sitt babygym hon skrattar, pratar, sparkar och slåss :) mammas lilla rump nisse.
tänkte åka och bada idag när jag såg hur fint väder de var när man klev upp, men det blåser så mycket så man får vell ta de en annan dag.. näe nu måste jag ta mig i kragen och börja fixa med inbjudningskort till dopet och andra saker, jag, andré och nellie ska åka på en liten mini semester i början av okt ska ner dit på ett möte sen så ska vi bara koppla av, shoppa och vara en underbar familj. :) ska hälsa på lite släktingar där nere hade jag tänkt också.. shit vad hungrig ja börjar att bli, har inte käkat nåt på hela dagen. :S men jag är fan för lat för att göra i ordning nåt nu. :P äh nu ska jag göra nåt annat än att sitta här vid datorn..

/natalie


sommar och sol :D

vaknade imorse av att nellie var lite lessen och ville ha mat men andré klev upp så jag slummrade vidare. :) riktigt skönt. annars har man inte gjort så mycket var hos mamma en sväng sen bara hemma och städat. imorgon ska vi på familjerätten och skriva papper, tycker att de är så jäcla fjantigt att man typ ska få gå dit och prata i varsitt rum och erkänna att man är pappa till barnet osv. :/
Nästa månad ska man ut för först gången :D ska fira cattis på hennes 18:års dag, så vi skulle ut den 7 sep. och andré ska vara hemma med Nellie är lite nervös för de, men det ska nog gå skit bra. :)

jaa som vanligt så har man inget intressant att skriva jag gör inte så mycket på dagarna mer än att ta hand om min underbara dotter , och ser henne växa och göra nya olika roliga saker nästan varje dag. hon är en riktigt liten glad tjej och skrattar nästan alltid även att när man lippar åt henne så skrattar hon och gör tillbaka. jag har inte riktigt förstått förns när man fick barn hur mycket man verkligen kan älska en person, en liten människa som har levt i min mage i 38 veckor och 2 dagar kommer ut och de är som om att man känner den här lilla tjejen utan och innan när hon låg där på min mage på förlossningen. just nu så ligger hon här brevid mig på soffan och sover som en liten ängel. :) längtar till vintern inte för att jag tycker om den speciellt mycket utanför att nellie kommer att vara så stor och göra massa roliga saker som att sitta själv. fast hon ar redan suttit själv en gång då var hon 5 veckor men dom har sakt på bvc att hon är tidig på de mesta :) mammas go rumpa.

jaa och snart börjar skolan för alla kompisar också, suck vad ska jag göra på dagarna? gå hemma och väntar på att dom slutar :P tänkte att jag skulle ner och hälsa på dom samma dag som skolan börjar tänkte kanske gå ner med natalie och amelia för första dagen i skolan händer ju inget speciellt så då kan vi ju lika gärna ta med oss våra små änglar ;) och vi måste börja att planera nellies dop som är den 29 sep, men det är SKIT svårt att bestämma gudföräldrar för de känns som om att man kommer att såra nån. shit jag vet inte vilken jag ska välja. :S men jag hoppas att det inte är någon som blir sur eller besviken. det kan ju faktiskt hända att jag får ett till barn? vem vet de, då kanske de är deras tur. :)
jag får hoppas att alla som läser de här är bebis intresserad för de vart inte så mycket mer än om nellie men det finns inte så mycket mer i mitt liv än nellie. :)

mamma älskar din nellie natalie minna sjödin.!

RSS 2.0