sommar.. :)

just nu sitter man hemma och väntar på att tiden ska gå, ska ner på körskolan och köra.. klarade även teoriprovet igår. wiiiiieee. snart är jag klar och kommer att ha körkort i sommar, hur underbart som helst..

i övrigt så händer de inte så mycket mer förutom att nellie fyller 1 år snart, hon har blivit så stor. hon går jätte bra med gåvagnen och står titt som tett själv. :) och hon pratar för fullt, mamma, pappa, titta, hej, bu.. :) så fruktansvärt gullig.
kärleken till sitt barn kan man aldrig förklara för dom som aldrig har upplevt det själv! den är otroiligt stark.. <3

söndag

nu var det väldigt längesen man skrev något men det händer ju nästan aldrig nåt för den delen..
sitter hemma nu, sebbe och lonkan var nyss hit skönt att man har hittat sig en pingla efter som ALLA mina andra "kompisar" dissade mig efter att jag fick barn..
haha man trodde att man hade riktiga vänner, men det verkar inte som de.. äh jag klarar mig bättre utan än att ha några som igentligen inte är mina vänner.
som lonkan till exempel hon kan umgås med mig även fast jag har barn, hon är en riktigt underbar vän. ja som ni märker så är jag hyffsat less på att man tror att man har haft riktiga vänner men man bedrog sig ganska kraftigt!!

jaja nog om de, i övrigt så har det vell inte hänt så mycket i mitt liv mer än nellie som gör olika framsteg varje dag, helt sjukt att hon fyller ett om mindre än en månad, tiden har bara rusat i väg.. hon är så go mammas lill tjej.

nu ska jag ut och ta en cigg och vänta på att andré kommer hem... :):):)

RSS 2.0