söndag kväll..

jaa vad har man gjort idag? inte så mycket intressant ialf. var på ikea imorse med andré och nellie, sen var det bara hem och städa eftersom vi har flyttat. det känns som om att vi har hållt på att flytta i ett år, men det känns så jävla länge bara för att vi renoverade innan vi flyttade in. jaa och nu sitter men här framför tvn som vanligt på kvällarna. nellie ligger och sover och andré är på macken och kommer vell snart tillbaka tror ja. och chicco får man vell inte glömma världens jobbigaste hund :@ gaaaaaaaah, vet inte vad ja gör med han snart han gnäller som fan när andré har åkt. han gör mig tokig riktigt pain in the ass. idag är de inte mycket som är bra från min sida. fyfan! och nellie mammas go tjej hon är så snäll, sover hela nätterna, skrattar mest hela dagarna ialf dom stunderna hon är vaken och dom stunderna blir bara längre och längre. :) är så glad att jag har hon.  38 veckor och 2 dagars väntan var det absolut värt + den otroligt onda smärtan innan man fick henne på ens mage. förlossningen är något jag aldrig kommer att glömma den bästa dagen i mitt liv. jag hamnade helt i chock när jag  fick henne på min mage bara kollade på andré och sa " titta det är ju en liten Nellie".. jag hade pratat om de namnet innan hon föddes men de tyckte inte andré om och när hon kommer ut så ser hon bara ut att heta Nellie. 
image13


Nellie Natalie Sjödin

Förlossningen:

12/06-2007
vaknade som vanligt åkte ner på mvc i stan och allt var bra med lillan hjärtat slog som det skulle och allt var bra kände inte av nåt alls.
Senare åkte man hem till mamma för jag skulle kolla på film med henne och madde på kvällen så kl 22.00 kissade jag grumligt och jag tyckte at det var nåt som inte stämde, ringde upp på förlossningen för att vara å den säkra sidan och dom sa att det kunde vara slemproppen eller vattnet som har gått dom sa också åt mig att sätta på mig en binda.
13/06-2007
När kl var runt 00.00 så hade jag kissat 6 gånger och det var mycket då ringde jag upp ige och dom sa åt mig at komma upp så vi satt oss i bilen och åkte upp. Då var det ju vattnet som hade gått, äntligen skulle lill flickan komma. Men eftersom inte jag hade regelbunda värkar så fick jag åka hem men fick en tid dan efter kl 11.00. Dan efte åkte vi upp och CTG kurvan var bra s jag fick åka hem IGEN! Ville ju att hon skulle komma. Men jag fick en tid dan efter om inte värkarna skulle sätta igång under dagen/natten. Och det gjorde dom inte. Hyffsat less.
14/06-2007
Fick en tid att åka in tillbaka till förlossningen kl 08.00 på morgonen, då var det dax dom skulle sätta igång mig. Började bli lite små nervös visste ju inte vad som väntade. Fick en rock och sånt sen fick jag duscha inne på intagningsrummet sen vidare till ett förlossningsrum. Då fick jag veta att jag hade öppnat mig 2 cm på 2 dygn, och dom kom överens om att sätta igång mig med dropp så det gjorde dom och jag fick säng förbud så jag var ute och traskade på i flera timmar. Kl 09.30 satt dom in dropp och jag var ute och gick igen. Var ute och gick tills kl var runt 12.00-13.00 minns inte riktigt var kl var, sen så skulle barnmorskan kolla om jag hade öppnat mig nå mer och då var jag öppen 4 cm så jag hade öppnat mig 2 cm till :) ho kände även at livmodertappen var inåtvänd så hon tog tag och drog i den, ajajajajajaj fyfan det gjorde ont, sen spräckte hon hinnan så att resten av allt fostervatten rann ut. Sen var det dax med lustgas för mig, skönt som fan :D sen när kl var runt 15.00 måste jag gå upp och kissa och efter jag hade gjort de så satt krystvärkarna igång AJ gjorde ont som tusan. André stog vid min sida hela tiden ett underbart stöd även fast jag sa åt han och hålla käften och sånt haha. sparkade även ena barnmorskan. När väl huvet var ute så skrek ja men dra ut hon då för i helvete. Sen kom våra Nellie upp på min mage kl 15:43. Det varckraste jag har vart med om i hela mitt liv André klippte navelsträngen sen satt vi bara där tyst och kollade på varann visste inte riktigt om man skulle gråta eller skratta. Sen var det dax oxh kolla om jag måste sys och så klart så måste ja de fast bara 2 stygn :D Lill tjejen vägde 3070 och var 48 cm lång :) Den bästa dagen i vårat liv när vi fick våran underbara dotter Nellie

 

RSS 2.0