en söndag kväll igen

och vad gör man? ingenting.. de är så tråkigt... satt också och läste mina kommentarer nyss på bloggen och jag skulle gärna vilja veta vem det var som skickade christines sommarjobb ansökan??
varför gör man en sån sak?  jag fattar inte varför man sitter och skickar sånt? :S
du som har gjort de kan vell skriva vilken du är och varför du skickade de?

jaja vilket fall som helst så har jag bara städat idag känns de som, tycker aldrig att det tar slut fast det är ju inte de att det är stökigt här utan att jag har kommit på att jag ska rensa, jobbigt som fan men helt klart värt det när de är klart..
min söta lilla dotter nellie ligger och sover som en liten prinsessa i sin säng, haha hon har börjat med en sån rolig grej när hon blir arg.. eftersom hon nästan aldrig gråter så kunde hon gnälla till förut för att berätta att det är nåt som är fel, men nu gör hon en puss mun och andas in och ut flera gånger.
det ser så jädra kul ut ska försöka filma henne och lägga ut de. :) min lill prinsessa..
nu sitter man bara och väntar på att andré ska komma hem så man får gosa och pussa lite på han. :)

äh nu ska jag kolla vidare har inte så mycket mer att skriva. :)

natti

image37

söndag..

just nu sitter man och lyssnar på jason mraz - im yours, älskar den låten.. har suttit och kollat på kickans galleri på lunar, jag fattar fortfarande inte att du är borta. :/ men gumman en dag så syns vi igen hoppas att du vakar över nellie och ser till att inte det händer henne nåt. och att hon inte ska bli likadan som du och jag var när vi var mindre härjade och söp. kul var de, men kanske ´lite för mycket vid den åldern? jag hoppas att du ser vad många ledsna människor du har lämnat efter dig, hoppas att du har det så suuuuuuper bra nu.. jag vet att du hade det väldigt jobbigt i flera år... men gumman jag kommer på din begravning och tar farväl av dig tills vi syns nästa gång.... vi både älskar och saknar dig vännen..

jaa så vad har jag gjort i helgen? i fredas kom först petrus och kikade hur vi bor, sen kom cattis och vi hade en softar kväll framför tvn med bigboy och en masssssssssssssa tjejsnack, så jädra mysigt. ;) sen på lördan åkte jag och nellie till andrés föräldrar och käkade gooo mat och sov över där så vi kom hem vid ett tiden idag.
nu sitter man bara hemma och väntar på att andré ska komma hem så att jag får pussa lite på han. :)

tjooooooo...

måste lägga upp den här urgulliga bilden på nellie som tomtegumma, eller vad man ska säga. :)
image36


overkligt...

ja jag kan inte förstå att du är borta, vi var och tände ljus för dig idag.. jag hoppas att du ser hur många det är som bryr sig om dig, som är så ledsen att du är borta. jag tycker att det är helt sjukt. du utav alla personer, du verkade ju ha det så bra, du verkade vara så glad... eller var det bara utåt? kommer man ens få svar på alla frågor man har? även fast jag inte umgicks med dig nu på slutet så lämnar du ett stort tomrum, jag saknar dig så oerhört mycket... men det enda man kan göra är att kolla tillbaka på dom fina, gamla, roliga och sjuka minnena man har efter dig, som den personen du verkligen var... jag hoppas att du är på en bättre plats och att du har de bra, vi alla både saknar och älskar dig..
vila i frid vår kära vän christine lidén... <3

image35

vila i frid.

vila i frid christine lidén, varför? du kommer alltid att finnas i våra minnen och hjärtan, varför skulle just du? allt är så overkligt... har kännt dig i många år, jag trodde aldrig att det skulle gå så här.. man vill så gärna att det inte ska vara sant, att man skulle kunna göra allt ogjort. men det funkar inte.... för några år sen stog vi varann så nära, det var alltid du, jag, madde och karro. vi hade det så jävla kul, sen träffade jag andré och vi gled i från varann men du har ändå vart den där kickan som man har kännt och vi har pratat med varann till och från både på fester,stan och telefon det var synd att det skulle bli så här. men du har det nog bättre där du är nu. har legat och funderat och kan inte förstå vad som har hänt? att man aldrig mer kommer att träffa, se eller prata med dig någonsin igen är helt overkligt.. ingen människa ska gå bort när man bara är 17 år gammal och har hela livet framför sig.. sov gott gumman, en dag kommer vi att synas igen och ha lika kul som vi alltid har haft.


världens bästa dotter.

tycker jag att jag har, hon är absolut den gladaste och goaste lilla prinsessa jag har träffat, jag älskar henne så  mycket att det inte finns ord att förklara de... just nu gör man inte så mycket sitter och håller på att klia sönder i näsan, ögonen och ena handen.. har fått en allergisk reaktion så igår var jag tvungen att åka in på akuten efter att jag hade käkat en pizza, läpparna svällde upp så det såg ut som om att jag hade botox, högra ögat är/var uppsvällt och rött av eksem och näsan kliar sönder.. fick ialf fram att jag är allergisk mot tomater. :S och nu bara för att man inte får äta det tycker jag att det är tomater i allt jag ska äta. men men.. efter  man kom hem i från sjukhuset vid fyra tiden gjorde vi oss iordning och åkte ut till timrå för att kolla på hockey, men självklart inte på timrås sida utan dom mötte djurgården, alla i min släkt är djurgårader och jag har vart det så länge jag kan minnas men tyvärr så förlorade dom med 2-1 efter förlängning men dom hade det bra tufft timrå det var med nöd och näppe dom vann.. men vi kommer igen. :) fast jag är mer en fotbollstjej än hockey. vi hade också med oss lilla nellie på hockeyn i bärselen med hörselkåpor så hon sov hela tiden och inga sura miner.. näe nu ska jag sluta sitta och tom prata och göra nåt viktigare ist. :)

natti
image34

RSS 2.0