inte alls ofta

man skriver något här nu för tiden. det känns som om att jag inte har något att skriva ändå även fast det händer så mycket. konstigt.
igår var jag och nellie med lonkan och elias, vi satt och surra massa skit och käkade "lunch" som killar säger om potatisbullar. han har blivit så stor den lill killen det har gått jätte snabbt.
just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att pappa ska ringa måste dit och hämta en kamera innan dom åker, för min är ju sönder för en vattenskada och det tog längre tid än vad dom sa. måste ju ha en kamera nu när vi åker till kolmården på tisdag med lill prinssesan.
det ska bli skönt att komma hem ifrån ett tag, även fast det är bara 2 nätter och 3 dagar så kan det behövas att åka bort en kort stund ibland också.

undra om man ska sätta sig i soffan med nellie och titta på pippi innan vi ska åka, kan nästan alla emil, pippi och saltkråkan utan till. hennes favvo filmer hon är inte så mycket för teknat.. men jag var likadan när jag var liten och jag förstår varför hon är ointresserad.!

undra hur det är med alla gamla kompisar? det var 10000 år sedan man hörde någon i från nån. dom enda man pratar med nu är ju tanja min kära granne, lonkan, cattis ibland men sällan och sandra med stora kulan. :)
hoppas det är bra med er alla ialf.!!

herrååååååå.

RSS 2.0