söndag natt/ måndag morgon.

ja nu är kl 02.35 och jag sover inte än, kom hem för ca en halv timme sen. har vart hos mamma och grillat :) mumma. shit nu är det 15 dagar kvar till bf, men för mig så får det gärna sätta igång när det vill!! skulle helst vilja att det satt igång nu och att förlossningen går snabbt.. jaja man får vell så gott vänta det är ju dax en dag inom 2 veckor för lillan kan ju inte ligga där inne och trycka hur länge som helst. hon har ju två föräldrar och en storebror till hund som vill att hon ska komma nu :) hahah. man längtar så mycket när man ser sängen inne i sovrummet, vagnen, bebiskläderna. åh det känns som om en evighet tills hon kommer. :( hoppas att dom här sista 15 dagarna hinner att gå så snabbt så att jag knappt märker av dom :)
ja vad händer senare på dan då? jo tänkte gå upp och fira mammsen som fyller 41 sen så vet jag inte alls vad som händer. tråkigt när man knappt orkar att röra sig för att det är så varmt. vägde mig för ett tag sen så vägde jag 64 kilo och det känns som 164. sen värmen gör det inte mycket lättare :S ajaa nog med mitt gnäll. nu ska jag gå in och gosa med kudden, vem vet bebisen kanske vill komma ut imorgon då är det lika bra att vara utvilad :D

go natt/ Natalie

17 dagar kvar :)

ja nu är det bara 17 dagar kvar tills bf. skönt som fan det är verkligen ingen höjdare att gå så här i värmen :P uscha. ihelgen har man int gjort så mycket i torsdags var man och firade min älskade kusin som tog studenten hörde henne från den där lastbilen över hela stan. själv skulle man ha tagit studenten nästa sommar, mendå får man barn ist. skulle jätte gärna vilja ta studenten men vad finns det man kan göra åt de nu? inget. så det är inget att grubbla över utan bara tänka posetivt. sen på fredan så var man nere och kollade på davids skolavslutning, sen hem till farmor och farfar och käkade glass och jordgubbar :) mumsigt. senare bar det av till mama så grillade jag, mamma, madde, andré och tommy. :D och så slutligen lördag en lugn dag hemma, plockat ihop lite och tagit det lugnt. nu är ju alla nere ¨på crusingen så själv har man laddat hem en film och ska kika på den medans alla andra super skallen av sig :)

take care!! /Natalie


RSS 2.0