stora tjejen!!

imorgon fyller Nellie 2 år, tänk att det har gått hela 2 år. det känns som om jag var gravid för någon månad sedan kanske 1 år men inte 2 år.
vi har ju köpt en jeep till Nellie som står nere på laddning så att hon kan köra imorgon bitti när hon får se den.. :)

längtar också till nästa vecka då man får veta om man har kommit in på skolan.
nä nu är det lika bra att man kryper ner i sängen det blir en lång dag imorgon. :)


night night!

sommar och sol.

den här helgen har det verkligen varit ett perfekt väder, i fredas var vi på norra hela dagen och lekte, på lördag var vi på berga med nellies farmor och farfar och i söndas var vi på fläsian..
vi tänkte inte bada eller något bara sitta och glassa i solen men då kom nellie på att hon skulle bada, och det fick hon göra, men hon gick för det mesta med vatten upp till knäna bara.
fattar inte jag tycker att det var skit kallt men hon verkade inte tycka det hon..

och david (tanjas) kom upp med deras flyttlass idag från eskilstuna, roligt att dom snart bor här.. äntligen några som är lite som mig som faktiskt trivs i sundsvall. jag tycker alla verka vilja flytta men jag trivs här.
inte för litet, inte för stort.

idag har jag kört ingela till tandläkaren och som tack så tankade hon bilen lite och bjöd på lunch på stan, och när vi satt där såg vi mamma och anette så dom kom och slog sig ner en snabbis dom också. sen åkte jag och hämtade nellie på dagis, det är roligt att hämta henne när hon blir så glad.
och när vi kom hem så ville hon ta av blöjan, min stora tjej använder den snart inte, ialf inte på dagarna. :) hon är duktig hon.
vi har ställt hennes fräna potta i vardagsrummet på dagarna när hon är utan så är det lätt att springa dit om det krisar.
nu går ögonen i kors lika bra man går och kramas lite med kudden.


night night....

RSS 2.0