vattkoppor + magsjuka = sjukhuset

jaa det är ungefär så mina dagar har sett ut denn här veckan, nellie vaknade på tisdags natten och började spy så kollade jagpå henne så hade hon fått två röda prickar i pannan..
tänkte inte så mycket på de vi försökte sova vidare men nellie bara spydde och spydde...
sen satt alla vattkoppor igång att komma nellie vart jätte dålig och vart inlagd på infektion i två nätter och tre dagar. :/
hon fick inte behålla någon mat eller nånting.. hon har fortfarande svårt att behålla saker men hon är på bättringsvägen nu ialf som tur är..
det är inte lätt att ta hand om någon med magsjuka + vattkoppor om man har magsjuka själv..
shit värsta veckan i mitt liv, nä nu ska jag gå och ta hand om min prickiga bebis. :)

lördag..

shit vad veckorna går snabbt, hinner knappt med.. i veckan har man inte gjort så mycket bara vart med nellie och busat. :)
sen så har pappa och davve kommit hem från USA häromdan, han hade haft det skit kul.. jag skulle också vilja åka dit, hellre de än en solsemester men man måste ju har ganska mycket pengar om man ska åka dit... så det får vänta tills man börjar jobba.
idag hade vi tänkt att åka ut på ikea jag, nellie och sanna och gör vi inte de så ska vi nog bara gå  ut och gå eller nått...
hör av er.. ;)

fredag

då var det nästan helg igen, fattar inte vart alla dagar tar i vägen?? det var ett tag sen jag skrev nu, men det har inte hänt så mycket.. förra helgen var jag ut med andré och kollade när hans brosa spelade, riktigt trevligt..
sen så är min stora syster här ett par dagar i väntan på annat... :)

och sen har vi min lilla prinsessa som växer, växer och växer. hon kryper, har 2 tänder den tredje har tittat fram lite, hon säger mamma och pappa, hon går när man håller henne i händerna, försöker att resa sig upp mot saker, sitter själv...
fattar inte att det är bara 4 månader tills hon fyller 1. :) sjukt..

nu ska jag hämta in posten och sen duscha..


RSS 2.0