sjukling

Nellie har vart så sjuk dom senaste 5 dagarna, hon har spytt och varit jätte dålig. :( åkt in och ut i från sjukhuset. jag hoppades att dom skulle lägga in henne på dropp med tanke på att hon hade gått ner 3 kg och inte fick behålla mat eller vätska..
så vi har fått skedmata henne med välling och vatten inte fullt så kul och göra de varannan timme mitt i natten. :( men nu är hon på bättringsvägen ialf och det är så skööööööönt..!!
idag har hon drickit välling ur flaska och fått behålla de (Y) :D och nu ligger hon och snusar i sin säng.

idag fyller mamma även 42, grattis mammi!! och imorgon är det 1 år sedan mitt vatten gick, fattar inte vart tiden tar vägen? det går så grymt fort. har också skickat in en bild på nellie till st nu när hon fyller 1 på lördag. och jag hittar inte min usb kabel till kameran så det fick bli ett lite äldre kort men vad gör vell de?  :)

äntligen värme!!

trivs som fisken i vattnet när det är varmt ute hur skönt som helst.. i söndags då när det var super varmt åkte jag och nellie på sporthallsbadet och badade.. :) hon blir så glad när hon badar, hon simmade lite själv under vattnet också! ;)
sen har man inte gjort så mycket vi har ialf varit ute varje dag förutom idag när jag var tvungen att ha tvättstugan. för våran tvättmaskin har gått sönder.. :S
och efter den ska jag och nellie sätta oss ute ¨på bakisdan och käka melon och bara softa i värmen. :)

nä nu kallar tvättstugan. :(

RSS 2.0