rätt så bra dag :)

klev upp imorse, följde med madde till tandläkaren sen så hem till pappa som kom hem i från usa i natt och fick massa grejer, bebissaker, parfym, kläder samt en mp3 som jag har kruva mig för att köpa själv för det är inte så roligt att slänga ut några tusen eller en tusen lapp på en mp3 så då var det ju bra att man sa åt han att köpa en :) så nu sitter jag här hemma igen med en gnällande chicco (hunden) han gnäller alltid efter att andré har åkt, pain in the ass. ska vell sova snart. tror att dom som bor ovanpå oss ska flytta, och ingen blir gladare än jag. dom har soper och sånt på balkongen som fåglarna är och sliter t så att det hamnar skit mycket soper på våran balkong :/ så jävla äckligt, inte så kul att plocka upp deras soper det första man gör på morgonen kan fan förstöra hela dan. ja imorgon ska det vara prick 4 veckor kvar till förlossning :D hoppas på sätt och vis att det blir tidigare. kanske i vecka 38:a eller nått. då är det ju inte farligt det är ju snarare normalt att bebisar föds i vecka 38 :) så det är bara att hoppas :)
näe jag har ändå inget intressant att skriva så det är lika bra att sluta här.

take care.image8

vilken jävla dag!

fy vilken dag, bara en massa skit som har hänt. jag hoppas verkligen att hon får upp ögonen och inser att det är på allvar att nästa gång så kan det gå riktigt illa. :/ jag hoppas bara att allt kan bli som förut att du kan bli som du var, du är inte alls samma människa längre. nästa gång kanske dom inte får liv i dig? när ska du fatta att det har gått förlångt? man känner sig ganska maktlös för det går inte att göra ett skit, man kan inte be nån om hjälp, man vet inte vad man ska göra för att fatta vad det är som händer. men tycker du att det är värt att göra så här och inte ha någon familj eller nåt kvar så kan man inte göra så mycket. det är du som måste bryta med alla dina kontakter inom det där, det är bara du som kan ändra på ditt liv och bli den människan du var förut. och jag hoppas att du förstår de innan det är försent, ja vill ha kvar dig ett tag till vill verkligen inte gå på din begravning..

fredag

ja då var det helg igen, det märker man för ala är ute och festar och själv sitter man hemma och har as tråkigt :/ har nyss badat i en och en halv timme skönt som fan. :) det gick bra på mvc idag vi fick lämna in önskemålen inför förlossningen, nu märks det att det börjar närma sig! skönt att lillan ska komma ut snart jag vill ha mina gamla kläder och min rätta kropp. saknar mina kläder ser dom varje dag jag öppnar garderoben och ska försökaleta efter några kläder som man kan klämma på sig. huaa jobbigt sånt där. annars så har maninte gjort så mycket idag umgåts lite med andré bara :)
äh jag har inte mycket mer att säga än att alt är väldigt tråkigt på helgerna när alla är ute. :/ nu ska jag kolla om det är något på tvn sen invänta älsklingen min som snart skulle komma hem :D

älskar min underbara pojkvän mer än allt annat!

24:e maj

i förrgår var man på ultraljud igen för att kolla så att bebisen växer som den ska. för jag har vart så liten så jag fick gå på en kontroll för säkerthetens skull. och allt var bra. hon var så stor som hon skulle vara och allt annat var också bra :) imorgon ska vi på mvc igen, lyssna på bebisens hjärta, mäta magen osv det vanliga :) efter det här besöket på mvc är det bara två besök kvar om jag inte får tidigare :D weeeiiie. skönt att det snart är över fast det är ju en grej kvar som jag är livrädd för, förlossningen. huaa! smärta är ingen höjdare. hoppas att det går snabbt utan några problem. men det ska det nog göra :) 
igår vart det bara mys film kväll med älsklingen, madde och tommy skönt att bara sitta ochta det lugnt. kom vell i säng kl halv fyra på morgonen. äh nu ska jag kolla vidare och sen äta persikor vilket jag har haft noja på i snart 5månader, så de är tur nu att det har kommit vanliga och inte dom man köper på bruk. :) fast dom är lika goda :)

Vecka 36


Om du väntar ditt första barn ligger det troligtvis i rätt position nu, uppochned. Tycker du att bebisen rör sig något annorlunda mot de första rörelserna? Det kan bero på att det är trångt därinne, men är du minsta orolig prata med din barnmorska. Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan det minskar snarare eftersom din kropp absorberar en del av det. Hjärnan är färdigväxt. En del psykologer säger att barnet redan nu är medveten om sitt ?jag? eftersom det kan svara på saker med till exempel sparkar.

Vikt 2 800 gram.


igen.

ja då var det kväll igen och sov dax om en lite stund. :) ikväll har jag bara vart hemma hos mamma jag och madde var ner på stan förut och hyrde film så vi sat och kollade på film jag, mamma, madde och david :) shit inatt hade jag mycket förvärkar usch tycker inte om sånt. jag får lite halv panik också smärta är inte riktigt min grej. men man får ju iallafall ut nåt av den här smärtan. man får försöka tänka posetivt. polisen  var nyss här utanför och sa åt några umgar som satt och grillade eller va fan dom gjorde i lekparken. herregud man kan ju undra va liv vissa har sitta i en lekpark och elda och dricka öl, nåt roligare kan man vell hitta på får jag hoppas. nä nu ska jag gå och sova!
andré sjödin 15/10 2003, jag älskar dig!image7

fredag

det känns som om den här dagen har varit en vecka lång, men det är vell för att man inte är van att kliva upp kl sju på morgonen, haha börjar att bli lite lat tror ja? det gick bra för madde idag på sjukhuset iallafall. ja på fredag ska man på mvc igen. sen efter det här besöket är det bara 2 besök kvar om man inte räknar med efter besöket några veckor efter förlossningen. :) känns riktigt skönt. haha jag tror inte att det blir många barn för mig tycker att det är skit jobbigt högst två och inte fler fyfan. :P och man försöker att få tag i andré men han svarar inte. hatar de det värsta som finns är när folk inte svarar i telefonen. men men han lär nog ska ringa när han ser att jag har ringt. och i onsdas var det mösspåtagning min kusin tar ju studenten. och jag har undrat skit länge vad man ska ge till henne? shit det där är svårt de. äh om man ska kolla vad det är på tvn eller gå och sova och komma i säng i tid för engångs skull :)

natti /Natalie


fin väder :)

jaa, idag var det fint väder inte så mycket sol men det var varmt för fösta gången på länge. så vi var ute och åkte mc idag riktigt skönt. :)
just nu gör man inte så mycket madde ligger här på soffan hemma hos oss och sover för jag ska med henne på sjukhuset imorgon, shit vad jobbigt att kliva upp kl sju. haha jag är inte alls van det nu när man är hemma hela dagarna men det ska nog gå. kl är efter tolv så det är bara 39 dagar kvar till bebisen är beräknad. men alla tror att jag kommer att få tidigare det tror jag också på sätt och vis. och cattis åkte till grekland idag jävla tönt. hoppas att det blir fint väder för henne ialf.

näe nu är det lika bra att gå och sova så man tar sig upp imorgon.

god natt.! /Natalie

 

onsdag :)

ja den här dan har det inte hänt mer än vanligt. var upp på sjukhuset imorse och hämtade kryckor för foglossningen så det ska kännas bättre att gå. är less på de här skönt att det inte är nå långt kvar :) just nu sitter jag och chicco (hunden) hemma hos mamma och pratar lite. kom på att jag skulle möta cattis kl ett på stan, men shit jag somnade som en stock hemma och vaknade bara för en liten stund sen. men men vi får ta det nån annan dag. hon sticker ju utomlands imorgon. önskar att jag kunde byta med henne. men man vågar ju inte åka så långt bort nu när det baar är 6 veckor kvar till förlossningen. :D näe nu ska jag fortsätta umgås med mamma och madde och sluta vara osocial vid datorn.

take care / natalie


42 dagar kvar

42 dagar kvar tills bebisen kommer :)



image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0