äntligen över

med julen, jag tycker jätte  mycket om julen men fan det är bra skönt när den är över.. :)
i jul har vi vart med min och andrésfamilj vart en lyckad dag ialf, sen nu på nyår ska jag, nellie och andré åka ut till pappa och bara ta det lugnt utan alkohol... det går ju inte ens gå ut på nyår det är ALLTID nåt som spårar ut, så då kan jag lika gärna vara med min underbara familj...

en grej som är helt sjukt är att jag kan bli sugen på en till liten bebis, nellie är ju snart 7 månader.. näe jag får ta mig i kragen och vänta tills hon kanske är 1½ eller 2, det låter ju bra! :)

.......

aa nu sitter man hemma och kollar på tvn och är less på andré, haha sällan han får ta emot mitt dåliga humör...
ibland så är det fan lite synd om han, när jag blir förbannad kan jag verkligen säga saker som jag inte menar.
och det sista jag vill göra ialf mot han när jag är sur är att be om förlåtelse, de kan jag lätt göra när vi har slutat bråka men inte innan...
men ibland så får jag så jävla dåligt samvete för att jag har sakt något dumt, då har man ju inte så mycket val. :P
btw
idag så har jag umgåtts med min kära kusin och lilla nellie så klart, vi har vart på stan och på ikea och letat julklappar som en idiot, jag tycker att det är jätte kul att ge bort men ett helvete att springa och leta och undra vad man ska köpa...
så nu är det bara den svåraste människan kvar att köpa till - ANDRÉ vad ska jag köpa??
nån som har något tips?
näe nu måste jag gå ut och ta en cigg, käka lite snarr och glo på tvn..

jag älskar min lilla nellie, hon är verkligen mitt allt!

image46

en dag

i granlohom och svartvik vart de för mig och nellie idag.. vaknade kl halv ett av att nellie väckte mig så man fick en lååååång sov morgon idag pga att hon var vaken typ hela natten. :( men nu sover hon så sött efter badet och sen så hade vi zonterapi idag och lite babymassage efter hon hade badat. :)
sen gick jag in och läste en saga för henne askungen, så slocknade hon direkt.
fan jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt? nu ligger hon på¨golvet och rullar runt, sitter själv utan stöd och går när man håller i hennes händer...
helt sjukt jag tyckte att man nyss fick den lilla prinsessan.. :)
idag har vi också vart och hälsat på min kära kusin/ nellies gudmor i svartvik, de är alltid så jävla kul att umgås med henne, enda sen vi var liten har hon, jag och madde as garvat i nonstop så fort vi har vart med varann... :)
jaja, nog om de. den här kvällen blir bara lugn för min del vika lite kläder som ligger kvar i torktummlaren inne på badrummet och små plocka lite. :)

ska även bjuda på lite bilder på nellsan. :)


en lååång natt. :/

jaa det kan man verkligen säga, nellie har haft feber och har haft jätte svårt att sova så hon somnade för ca en kvart sen. :/ fyfan.. man är van att hon sover kl åtta tills på morgonen, bara febern kunde gå över så sover hon riktigt sen igen. :)
som vanligt har jag inte så mycket att säga mer än att det har vart en lugn helg och att jag älskar andré och nellie överallt annat. :)
god natt..

image39

;)

ja hur ska jag berätta om den här helgen?
i fredas firade vi madde som fyllde 18 i måndas, hade det riktigt trevligt... fast jag önskar bara att inte folk super sig så jädra full jämt.. det är så jävla onödigt, men men.. först var vi på irish sen så försvann typ alla så jag, emelie, madde, bollen och flärran drog oss ner på coppers och kom inte hem förns vid fyra tiden vi hade det rikitgt kul. :D

sen så var de lörda, och inte ett dugg bakis när jag vaknade kl sju av att nellie ville ha välling efter hon hade fått en ny blöja och välling somnade vi om igen och sov till kl var halv tolv tror ja..
vaknade då av nån som tok plingade på dörren hoppade upp ur sängen som en dåre med hjärtat i halsen, då var de bara pappa som skulle hämta nåt. :)

och sen söndag, ja idag har jag bara vart hemma och hoppas på att nellies hosta ska ta slut, tycker så jävla synd om henne..

näe nu ska jag ut och ta en cigg och sen fortsätta glo på tvn. :)

image38

RSS 2.0