lördag

nu är det helg igen och vad gör man? ingenting.. var på vårdcentralen i veckan och jag har början till magsår, ajajajaj det gör så jäkla ont, skönt att man har fått medicin så det går över snart.. sitter och pratar med sanna på msn henne kan man blir riktigt tokig på..
min lill sessa ligger och sover men lär säkert vakna snart, vill hitta på något idag, men finns det något att göra? och är det någon som inte är bakis? :P


andra avenyn

det är typ det enda man ser fram imot  söndagar, idag har man storstädat när de var så fint väder ute, men det måste tyvärr göras det också..
medans jag städade gick andré ut och gick med nellie en lång promenad.. ja sen har man inte gjort så mycket annat idag..!
och nellie är så duktig, fattar inte hur tiden har kunnat gå så snabbt? nu sitter hon upp och om man börjar nsjunga "klappa händerna när du är riktigt glad" så börjar hon att klappa sina små händer.. <3 lill hjärtat.

påsk?

jag tycker att det är helt onödigt, det var ju bra med påsk när man var liten och när man gick i skolan pga godis och lov.. men men. igår var vi och käkade hemma hos pappa och nellie fick sina första påsk ägg dock utan godis det var massa andra saker i dom ist.. :) gullfia..
pratade nyss med tanja på msn fick en massa kort på hennes mage där lilla devin ligger i, åh längtar så mycket till den lilla prinsen kommer ut.. :)
då har nellie en sann kill kompis för resten av livet förhoppningsvis.
ja så vad ska man hitta på idag? det är ett minus på såna här helger det är att det aldrig finns något att göra, alla är upptagna, allt är stängt...
sitter ialf och väntar på att min prinsessa ska vakna och få lite mat och på att andré ska komma, men när han är ute så tar det ca 5 timmar för han att ta sig hem.. :@


nä nu ska jag gå in på badrummet och ta hand om tvätten i både tummlaren och tvättmaskinen. och sen ta en cigg innan nellie vaknar...


image60

??

hyffsat less man är, istället för att man ska ta ett steg framåt så känns det som om man går 100000 steg bakåt. :/ en sak kan man lära sig att hoppas inte på för mycket för allt går bara åt helvete..

ja vad har man gjort idag?? klev upp halv åtta och satt igång att börja tvätta medans nellie lekte för sig själv en stund. sen så åt vi lite lunch och helt plötsligt så är kl fyra och då kom vicki och emma och hälsade på, riktigt mysigt. :)
tror inte att det är många av mina kompisar som vet att man kan umgås med mig på vardagar också, men det var jätte trevligt att dom kom ialf..
haha såg även en video som emma hade från krogen i lördas, shit man lät som en äkta norrlänning men jag gjorde ju ändå till mig men ändå. :)
har nyss sett på andra avenyn, älskar den serien synd att den bara går från sön - tis. slutar alltid lika spännande..
nä nu ska jag slå en signal till tanja sen ska jag stänga av telefonen.. pallar inte prata med nån..!

natti

bilder från i lördas:


image59

måndag

helgen:
fredagen var jag bara hemma och tog det lugnt, kikade på film med sebbe och lonkan och bara softade.. sen på lördan åkte jag till viktoria på sexparty..
riktigt roligt hade ja, efter många timmar med skratt och kikande drog vi ner på krogen och så roligt som jag hade har jag inte haft sen i sommras.. nä fy tusan vilken kväll..

och nu åter till vardagen idag kom sebbe och hämtade mig och nellie och körde oss på babysim det var roligt idag för det var så mycket nya saker, nellie dök för första gången sen så lite kik på kanan och massa andra roliga saker. :)
efter de vart de en sväng på max och sen upp på vårdcentralen för att kolla min knöl som jag har i halsen och som har varit där i 2 månader och dom sa att dom inte vet riktigt vad det är.. :/ först började hon prata om att sticka in en nål i halsen på mig och ta prover..
haha kan säga att jag vart lite nervös, fast då tog dom bara blod prover också ska jag vänta på svar i från dom om det är något..
är de inget så skulle dom inte höra av sig, men om den sitter kvar i 2 veckor till så ska jag upp igen och ta prover i halsen.... :S shit säger bara ja. :/
även att jag måste säga åt mina klasskompisar att träna mycket på venprover för det är inte många som kan de..
hon stack fel idag så jag har skit ont och är uppsvullen. :/

och imorgon ska min kära vicki komma upp och hälsa på mig och nellie , de ska bli mycket trevligt.. :)

en bra dag med dåligt väder..

kl halv åtta i morse öppnade nellie sina småa gulliga blåa ögon så då var det bara att kliva upp, kollade ut och vart nästan på dåligt humör pga vädret. men det gick snabbt över, de är ju inget att gnälla över när det ändå inte går att göra något åt..
sen så åkte jag, andré och nellie ner på stan och åt lunch och bara umgicks med varann, skit mysigt...
och nu sitter man och väntar på att andré ska komma hem. :)

igår fyllde även min kära lillebror david 10, shit de är bara 3 år kvar tills han börjar härja. :)


tisdag

sitter hemma och har så jävla tråkigt, vad ska man hitta på? nellie somnade precis, man skulle ju vilja gå ut och göra något när det är så fint väder...
är alla upptagna eller? :/ eller så verkar alla vara sjuk..
hmm väldigt tråkigt. idag åkte sanna på linan kl åtta imorse så det är lite tomt här hemma, men men..

lördag

nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hit, vi ska ut på ikea en sväng.. igår gjorde man inte nånting var bara hemma och tog det lugnt, fan man märker inte ens av när det är helg längre. :P
alla är ialf bättre nu, nellie har inte så många vattkoppor kvar, och dom få som är kvar smittar ju inte längre.. super skönt när hon är frisk igen..

imorgon ska vi bege oss ut på alnön och hälsa på anette, det var ett tag sen men det ska bli trevligt..
nä nu ska jag ut och ta en cigg och sen göra mig klar!

image55

RSS 2.0